Jokaikisellä koirallamme on aikojen saatossa ollut jokin tietty tuhon kohde, kyllä ne ovat tuhonneet muutakin kenkiä on järsinyt suunnilleen kaikki, samoin piuhat ovat jossain vaiheessa kiehtoneet ja puiset asiat ovat myös päätyneet purukaluston vahvistajiksi. Silti jokaisella on ollut oma suosikki kohteensa...

Danyn takia olemme päätyneet ostamaan kirjastolle monia uusia kirjoja. Sitä kautta tosin myös saimme omaksemme kirjoja, joita ei ehkä muuten olisi ostanut. Positiivista kai sekin.
Routa söi kaikkea kankaista. Pelkäsin aina, että se saa jonkin suolitukoksen, sillä lakanoista ja tyynyistä löytyi isoja reikiä, mutta palasia ei löytynyt mistään.
Viima on wc-paperi syöjä. Aina jos vessa jää auki, niin hetken päästä löytyy tuhottu rulla. Se on tosin huomattavasti vähäisempää tuhoa kuin mitä monet muut lemmikeistäni.
Veljeni koira (husky) Ricky söi keittiövälineitä. Kerran viilsi leipäveitsellä tassunsa auki ja koko kämppä oli veressä kun veli pääsi kotiin.
Bella taisi nakertaa kaikkein eniten muovisia juttuja: lasten leluja, purkkeja jne. Mutta en mene vannomaan. Eipä se ole minun koirani muutenkaan.
Hallan ehdottomat suosikit olivat kaikki puiset jutut. Tuolit, pöydät, puiset keittiölastat sun muut. Mutta Halla on oikeastaan tuhonnut kaikkein vähiten mitään koko lapsuutensa aikana.

Routa oli yksinkertaisesti kaikkein pahin. Se söi ovia, listojen pieliä, tuhosi monet kengät ja tosiaan niitä kankaisia tuhoja tuli kaikkein eniten. Mutta tuholainen mikä tuholainen, rakkaita ne kaikki ovat siitä huolimatta <3