Käytiin eilen juoksuttamassa jälleen koiria, yhdessä kurssi tovereideni kanssa. Oli mukava sää ja koka oltiin oltu jo kerran aikaisemmin, oli Viimakin pienestä pöhinästä huolimatta rennompi. Häntä heilui pöhistessäkin ja Viima kutsui itse Iinestä leikkiin mukaan.

On aina yhtä mukava tavata samanhenkisiä ihmisiä, jutella ja mikä tärkeintä: katsoa koirien nauttivan! Käveltiin sellainen 1,5h lenkki, jonka aikana koirat saivat olla vapaana lähes koko ajan. Hallan nappasin kiinni kun autoja tuli vastaan (se menee eteen), Viima sen sijaan väisti jokaista autoa menemällä ojan puolelle, niin kuin lenkeillä on tehty.

Tehtiin luoksetuloja ja Hallalla oli aavistuksen huonomi luoksetulo päivä kuin normaalisti, sillä kahdesti ei tullutkaan (yhden kerran kun Penni lähti itsekseen jonkun pihalle, se seurasi perässä ja tuli takaisin vasta kun samaa matkaa kun Penni haettiin ja heti alkuun karkasi paikka makuusta haistelemaan Iinestä ja Ringoa). Mutta Viima sen sijaan loisti kauniilla luoksetuloilla ja sai superpalkkaansa kissanruokaa, joskin kala ei selvästi miellyttänyt yhtä paljon kuin kana, mutta kelpasi kumminkin.

Oli tosi mukavaa! Kiitos paljon seurasta <3

14915347_10154664658932641_6862073711508
kuva (c) Veera Timonen