Jes! Tänään tuli ihan mahtava onnistuminen Viiman luoksetulon suhteen! Olin juoksuttamassa koiria ja yhtäkkiä Viima vain katosi, se sinkosi jonnekin enkä nähnyt koko koiraa. Kiroilin jo mielessäni ja mietin, kauanko joutuisin etsimään sitä. Kauhu skenaariotkin käväisivät mielessä, koska vaikka tie ei olekaan ihan vieressä, niin hiekkatie, jolla ne harvat autot jotka siinä ajavat kiitävät ihan hurjaa vauhtia (nopeusrajoitus on todellisuudessa 30km/h, mutta ajavat lähemmäksi 60km/h).

Yhtä kaikki, kieltäydyin lannistumasta saatika panikoimasta. Sen sijaan vihelsin koiraa ja huusin sitä nimeltä. Kuuntelin ja hetken päästä kuulin juoksu askeleet. Viima ilmestyi esiin pusikosta ja oli jo pysähtymässä, mutta ennätin huutaa iloisesti "Tääällä, tyttö, täällä!" ja kuin ihmeen kautta, Viima ei pysähtynytkään vaan juoksi hirmuista vauhtia kohti. Hetken olin varma, että se tekee perinteiset ja juoksee leikkisästi ohi, mutta ei. Viima pysähtyi suoraan eteen ja minä kaivelin kiireellä kissanruokapurkkia ja kehuin sen maasta taivaisiin.

Että kun olen iloinen! Päivän paras tapahtuma <3 Kyllä kissanruoka treenit on kannattanut! (Suosittelen muillekin huonosti syövien koirien omistajille, kissanruokaa luoksetuloon yms. haastavampiin tehtäviin palkaksi. Julma tosiasia, kissat ovat huomattavasti nirsompia ja niiden ruoka on näin ollen aina maistuvampaa kuin koirien ruoka. Sen lisäksi kissojen märkäruokaa saa kätevämmän kokoisissa paketeissa kuin koirien märkäruokaa.)

Itse käytän Viimalla kissojenmärkäruoka merkeistä ihan markettimerkkejä sekä eläinkauppa tuotteita, koska ne ovat palkka ja oikeastaan kaikesta muusta kuin luoksetulosta se saa omaa ruokaansa, joka on sitten laadukkaampaa. En siis näe tarvetta tuhlata joka kerta Viiman luoksetulopalkkoihin järkyttäviä summia, kun kuukaudessa menee jo niin paljon muutenkin eläinten ruokiin. Perus ruokintaan panostankin sitten jo huomattavasti enemmän kuin näihin luoksetulopalkkoihin. Tärkeintä niissä on, että ne maistuvat Viimalle niin hyvin, että se ahmii sitä ja on todella alkanut tulla luokse kutsuttaessa. Siitä sen näkee, kuinka paljon palkan laatu (koiran mittapuulla) merkitsee!