Nyt uskaltaa jo paljastaa ja varmaksi sanoa, että ensi viikolla meille tuleepi pikkuisia tassuja! Rae ennätti Kiteen edelle ja laskettu aika sijoittuu ensi viikon perjantaille. Tässä on ollut yhtä sun toista valmistelua. Toissapäivänä rakennettiin ja öljyttiin pentulaatikko, jotta se kestäisi pidemmänkin käytön (kun Kiteellekin niitä pienokaisia havitellaan jossain vaiheessa tulevaksi ja ihan kaksin kappalein) ja olisi ihan nätti myös katsoa. Kaikeksi onneksi se neidille kelpasi (heti kun lakanoiden ja vilttien väliin laitetut sanomalehdet oli poistettu). Siinä se pikku pullamaha köllöttää <3

IMG_2963.jpgSeuraavaksi päädytään sitten ompelupuuhiin, kun aletaan noille vanupatjoille kehitellä päällisiä, jotka kestäisi nestettä. Mutta ei ole enää paljoakaan tehtävää jäljellä.

Muutama päivä sitten tuli pentujen ruuatkin. Tahdon pentujen tottuvan monen laiseen makuun ja se on kasvattajankin toive, siksi kaappi alkaa täyttyä eri makuisista ja merkkisistä tuotteista. Myös hiiriä on tilattu ja ne tulivatkin jo matkahuollosta.  Pakastelihaa tulen hakemaan tässä lähipäivinä, myös kalaa olisi tarkoitus kipaista kaupasta myöhemmin, lähempänä ajankohtaa, jotta saisivat pennut myös tuorretta, samoin kananjauhelihaa ja ehkä sika-nautaa. Kotimaista tietty ja toivottavasti kala olisi pyydettyä, eikä kasvatettua.

Joten ruokalista alkaa näyttää tällaiselta:
Nappulat: Acana Grassland (lammas pohjainen), Canagan Country Games (ankka pohjainen), Pure Natural Duck (ankka pohjainen), Ziwipeak Vension Cuisine (peura pohjainen), Orijen Cat and Kitten (kana pohjainen), Applaws Kitten (kana pohjainen)
Märkäruoka: Catzfinefood (12 makua), Ziwipeak (2 makua), Applaws (15 makua), Miamor (2 makua), Pure Natural (4 makua)
Pakasteet: hiiret, kanankaulat, mush pullat (2 makua), maukas kuutiot (4 makua) 
Tuoreet: kananjauheliha, kala (siika, silli, lohi, ahven tms.)

Matalareunainen hiekkalaatikko on vielä hommattava, sen haen vasta ei ensi mutta sitä seuraavana viikonloppuna, sillä tiedän tasan millaisen haluan. Pennuilla käytetään pellettiä, joka mahdollisesti hajustetaan, jotta ne tottuisivat siihen, mikäli tulevat omistajat haluavat käyttää hajustettua hiekkaa. Pelletti kun itsessään ei varsinaisesti haise millekään, paitsi puulle. Mutta ainakin Faunattaressa on ollut kissanwc "deodorantti" - jauhetta, jota laitetaan hiekan sekaan, jotta se tuoksuisi jollekin (sitrus ja laventeli ollut haju vaihtoehtoina). Sellaista ajattelin hankkia. Silloin olisi huomioitu erilaiset wc mahdollisuudet, sekä erilaiset ruuat, jotta pennut eivät niiden suhteen ainakaan olisi kovin nirsoja.

Täytyy myöntää, että olen aika innoissani, eilen oli jo harjoitus supistuksiakin neidillä, jotta saapi nähdä aikooko lapsoset tosiaan pysyä vielä yli viikon massussa vai tulla tutustumaan meihin kaikkiin jo vähän aiemmin.