Täällä on ollut aavistuksen levottomia öitä, siirryin nukkumaan sohvalle, sillä lemmenparikko valtasi huoneeni. Eli toisinsanoen Kide sai vieraan - Nuutti nimisen komean kollin - joka mouruaa öisin, mutta pysyy muuten aika lailla hiljaa. Kissa myös merkkailee joka paikkaan - myös ihmisten päälle - joten huone ei silläkään kannalla ole miellyttävin nukkumispaikka.

Siispä tyydyin sohvaan, nyt kun vierashuoneessa on väkeä. Nuutilla on kyllä muuten todella ihana luonne, oikea kultappoika <3

Aloitimme Hallan kanssa Eläinnäyttelijä koulun. Ei sillä toki olla mitään rahaa tekemässä, vaan ihan vain hauskaa pitämässä. Ja voi että kun oli kivaa jo ensimmäisellä osallistumiskerralla. Innostuin naksuttelemaan entistä enemmän. Takatassujen pitämistä matalalla tasolla, kyljen koskettamista seinään, nenäkosketusta jne. Kaikki se tuntui innostavalta ajatukselta. Joskin kun kokeiltiin tötsän naksuttelua, niin Halla oli jo niin kiihkeä, että yritti napata sen koko ajan suuhunsa. Joten päädyttiin sitten naksuttelemaan tänään pöydänjalkaa, koska sitä se ei voi napata suuhunsa. Meni jo paljon paremmin, heti kun Halla keksi mitä piti tehdä. Saatiin jo vähän etäisyyttä koko hommaan.

Viiman kanssa naksuteltiin myös nenäkosketusta ja päätin kokeilla sitä, että se koskettaa kuppia ja lopulta pitäisi nenäänsä siellä. Sain hämmästyä suuresti, kun Viima alkoi samantien tarjota nenän pitämistä kupissa. Olin täysin ällikällä lyöty! Viiman vahvuus on selvästikin pitkäkestoiset jutut. Niin kuin paikkamakuu, aloillaan istuminen ja tuo nenän pitäminen kupissa.

Pennut on kasvanut ihan silmissä. Kukaan ei pysy enää pentulaatikossa, joten piti tehdä ramppi, sillä ainoa joka laatikkoon pääsee takaisin ilman ramppia on Hehku (sekin vain ja ainoastaan siksi, että laitettiin pieni salkku laitaa vasten). Ja ilokseni voin ilmoittaa, että myös Valo on alkanut syömään kiinteää ruokaa.

Pentujen neljäviikkois kuvat olikin mielenkiintoista ottaa, kun pikkuiset eivät meinaa enää pysyä paikoillaan.
"Sysi"/"Pepe" (NFO n 09)

IMG_3366.jpg
Tämä on oikein kunnon kiipeilijä. Ja tipahtelee joka paikassa, yhtä hukassa kuin aiemminkin. Hauska vintiö. ÄRSYTTÄVÄÄ TAASKAAN EI SUOSTUNUT VUODATUS PITÄMÄÄN KUVAA OIKEINPÄIN VAIKKA SE ON KONEELLA OIKEINPERIN!

"Valo"/"Vanni" (NFO e 03)
IMG_3384.jpg
Neito on rohkaistunut hurjasti ja leikilläni kutsun sitä pikku malliksi, lapsonen kun tuntuu olevan pelkkää jalkaa ja vielä pesueen pikku blondi.

"Kajo"/"Kassu" (NFO a 09)
IMG_3412.jpg
Meidän pikku boheemi ja hellyydenkipeä pikku poitsu. Heittäytyy monesti selälleen, kun joku tulee lähemmäksi, vatien rapsuttelua.


"Hehku"/"Riia" (NFO d 09 22)
IMG_3445.jpg
Pentueen rohkein ja uteliain on tämä neito edelleen. Vienyt sydämeni kokonaan.

Kaikille on kasvamassa todella upeat tupsut! Ja väritkin on nyt selvillä kaikille, ne on nuo lyhenteet tuolla. Edessä oleva kirjain merkitsee väriä: musta, creme, sininen ja punainen. Valkoinen kuvio joka on kaikilla pennuilla on tuo 09, mutta koska Valolla on enemmän valkoista se on bicolor eli 03. Ja numerot jotka ovat Hehkulla, muttei muilla tarkoittavat kuviota. Tässä tilanteessa tabbya (raitojen muodostamat laikut tai jotain vastaavaa).