Kippanan sulho lähti eilen ja tyty itki Nuutin perään. Nuutti oli hiljaa koko matkan kotiin ja käyttäytyi oikein mallikkaasti. Saatiin sitten pestyä koko huone merkkailun jäljiltä, ennen kuin siirrettiin äiti ja lapsoset takaisin omaan huoneeseensa. Pennut alkoivat heti tutkimaan ympäristöään varsin innokkaasti ja kiinnostuneina.

Kajo ja Valo sähisi Viimalle, kun se tuli sitten illalla huoneeseen nukkumaan. Hehku ei ollut moksiskaan ja Sysikin vaikutti enemmän uteliaalta kuin pelokkaalta, vaikka eivät koiria olleet viikkoon nähneet.

Otettiin jälleen pennuista viikko kuvat. Ajatella että ne ovat vasta 5 viikkoisia, kun tuntuu että ne ovat olleet täällä aina <3 ja samalla ihmettelee, että niinkö pitkään ne on jo tässä maailmassa tallustelleet. Leikit ovat muuttuneet rajummiksi ja hampaat ovat jo terävät, tekee kipeää kun tarttuvat kantapäähän. Jalkojen jahtaus on nyt kuuminta muotia selvästikin meillä, joten askeliaan saa varoa vielä normaaliakin enemmän, ettei astu kimppuun syöksyvän pennun päälle.

Todella iloinen olen siitä, että Valo on piristynyt huimasti! Osoittanut valtavaa rohkaistumista, eikä enää sähise kaikelle ja kaikille. Itseasiassa Valon ääni maailma on laajempi kuin muilla. Se kerjää syliin helposti ja tulee tutustumaan myös vieraisiin ihmisiin. Uteliaisuus on kasvussaan ja Valo onkin keikkein suurin "uhka" jaloille tällä erää.
Kajon suosikki leluksi on muodostunut punnitsemis kippo.

Kaikkien pentujen painot ovat lähempänä 700g ja Sysillä jo reilusti yli ja lähempänä 800g. Se on pitänyt suurimman paikkansa koko ajan, mutta muiden painot ovat melko tasaiset. Hehku on toki edelleen pienin, mutta ero pienenee jatkuvasti.

"Sysi"/ Pepe, 5vkoa

IMG_3519.jpg

"Valo"/Vanni, 5vkoa
IMG_3542.jpg

"Kajo"/Kassu, 5vkoa
IMG_3553.jpg

"Hehku"/Riia, 5vkoa
IMG_3570.jpg

Pitäisi olla iloinen, että pikkuista Hehkua kysellään ja sille olisi luultavasti koti valmiina. Mutta on todella ristiriitaiset tunteet, kun siinä on kaikki ne piirteet mitä olen omaan kissaan halunnut (rohkeus, energisyys, uteliaisuus, hyvä ruokahalu, sosiaalinen ja viihtyy sylissä), mutta nyt olisi todella huono ajankohta yhdelle kissalle lisää, enkä ollut suunnitellut ottavani pentua tästä pentueesta (vaan vasta myöhemmin... vuoden tai kahden päästä). Mutta entä jos silloin ei tule lainkaan sellaisia pentuja? Ja tilaisuus menee kokonaan sivusuun... Vaikeaa tosiaan.

Nyt sitten vain odotetaan, että lapsosille tulee lisää kyselyitä ja että Kippana osoittautuisi tiineeksi. Ainakin toivottavasti tällä kertaa, hyvin lupaavalta ainakin vaikutti ja Kide rääkyi monen monta kertaa useamman päivän aikana. Joten toivotaan parasta.