Nyt kaikki muut pennuista on saavuttanut yli kilon painon paitsi pikkuinen Hehku, joka on myös pennuista ainoa vailla kotia. Tänään huomattiin myös, että pelkokausi alkoi. Vaikutti kaikkein eniten Hehkun ja Kajon olemiseen, sillä molemmat sähisivät koirille, joista Halla reagoi siihen haukahtamalla ja väistämällä. Viima lähinnä heilutti häntää ja nuolaisi, niin kuin sillä on tapana. Se kun on niin tottunut kisuihin, ettei kauheasti niihin reagoi muuten kun häntää heilutellen. Poikkeuksena tietenkin se kerta kun Kajo puri sitä jalkaan. Silloin Viima vingahti ja haisteli Kajoa vähän levottomastikin.

Ninna oli kauhean tyytyväinen, että pennut on alkaneet kasvattaa turkkia. Siis muutkin kuin Kajo, jonka turkki on aina ollut pitkä. Ja uudet kuvatkin napsittiin pikkuisista. On ne jo niin isoja <3

IMG_3902.jpg
Pepsi 8 vkoa, komea poika

IMG_3890.jpg
Blondi 8vkoa, meidän pikku mallityttö

IMG_3888.jpg
Kassu 8vkoa, peto karvapalloksi

IMG_3877.jpg
Hehku 8vkoa, vielä koditon raisuliini

Sysi - jonka nimi muuttuu tosiaan uudessa kodissa Pepsiksi - sai vieraita ja tuleva perhe tuli jälleen katsomaan pikkuista. Leikkivät pentujen kanssa jonkun aikaa ja jutustelivat, ennen kuin lähtivät. Koirat olivat sen aikaa muualla, jottei tulisi mitään ongelmaa niin ison porukan kanssa, kun pennutkin telmi pitkin kämppää ja riehuivat.

Meillä oli Hallan kanssa ensimmäiset doboilut tänään. Oli todella hauskaa. Halla oli tosi kiinnostunut ja keskittyi vain minuun ja tekemiseen, mikä oli tietty todella kiva. Todistettiin taas, että kyllä koira toimii hyvin - ainakin muualla kuin aksa kentällä. Loppu tunnista Halla alkoi vähän väsyä ja tarjosi paljon maahanmenoa, mutta varmaan helpottaa jatkossa, kun tiedetään paremmin mistä on kyse. Ajattelin harjoitella sitä kotona, missä jokainen tassu on omalla puolipallollaan.
Huominen aksan vapaavuoro vähän jännittää. Mutta ehkä se menee ihan hyvin, ainakin toivottavasti. Kohan nyt saadaan viretilaa hallittua.