Huh mitä kiirettä on taas ollut. Tuntuu että on ollut ikuisuus siitä kun kirjoitin viimeksi. Ihan tarkoituksella ei ole jäänyt kirjoitukset tekemättä, vaan olen pyrkinyt priorisoimaan tärkeimmät asiat (hiihtolomaviikko tarkoitti enemmän töitä minulle) tarkoittaen töiden hoitamisen, treenit, eläinten terveyden ja oman jaksamisen.

Siksi päivitykset ovat olleet hyvin vähäisiä nyt kahteen viikkoon ja pahoittelen siitä kovasti. 

Hallan agility meni viimeksi oikein hyvin. Halla pysyi rauhallisena lähes koko treenin ja lopetettiin sen kuumuessa yli. Pitkään saatiin tehdä ja jo useampi este meni hyvin. Mutta viime perjantaina oli Hallan osteopaatti, Maaria Kaiperlalla ja sai kahden viikon treenikiellon. Ilmeisesti silloin kun koira useampi vuosi sitten juoksi Hallan kimppuun, on tassu vääntynyt niin pahasti, että Hallan koko niska on pahasti jumissa. Koira paralla ollut ilmeisesti siitä asti kipuja. Tuli todella syyllinen olo, toki olen yrittänyt hoitaa Hallan ongelmaa jo pidemmän aikaa. Hieronnat eivät auttaneet tarpeeksi ja sain sitten vihjeen Sarilta tuosta osteopatiasta. Kesti aikansa, ennen kuin sain ajan, mutta se selvästi kannatti. Nyt yritetään sitten saada poitsun niska ja selkä kuntoon.

Siksipä, tänään mennäänkin Viiman kanssa agilityyn. Jännittää hiukan, että mitä neiti tulee siitä ajattelemaan :P Toivottavasti tykkäisi!

Pennut kasvaa hurjaa vauhtia ja nyt on viimeisellekin tullut jo kaksi kyselyä. Pikkuinen Hehkukin on siis saamassa kodin. En tiedä ollako innoissaan vai surullinen, tavallaan jo toivoin, että se jäisi. <3 Isä ei tosin olisi pitänyt siitä. Joten varmasti parempi näin, vaikka vähän kirpaseekin. Toivotaan, että saan sitten joskus yhtä hyvin sosialisoidun pennun pitää itselläni.

IMG_4160.jpg

Pepsi, jää tähän aika lähelle, joten saan varmaan nähdä poitsua sittenkin kun poitsu on päässyt kotiin. Perhe myös on miettinyt pikkuisen treenaamista sekä näyttelyttämistä! Se on upea juttu. ^^

IMG_4267.jpg
Sirius, niin kuin nimeksi on selvinnyt, jää myös melko lähelle ja tullaan ehkä näkemään näyttelyissä. Onneksi tyty on reipastunut niin paljon, että selviytyy varmasti stressistäkin näyttelyissä.

IMG_4236.jpg
Kassu poika lähteekin pitemmälle ja saa oikein luksus elämän ainokaisena lapsosena, perheessä jossa riittää pikkupojalle hyvin aikaa, jotta sen ei tarvitse olla yksin.  Tässä pojassa olisi niin paljon potentiaalia koulutus puolella, joten toivottavasti sitä hyödynnettäisiin - vaikka ihan temppujen parissa.

IMG_4156.jpg

En tiedä vielä mihin tai millaiseen kotiin pikku Hehku lähtee. Mutta tässä rakkauspakkauksessa on kyllä myös paljon potentiaalia. Ja toivon todella, että niitä osattaisiin hyödyntää.

Kide on saanut hyvin painoa sellaisen 180g viikossa, vaikka alkuun voikin kauhean pahoin ja oksenteli, jolloin paino tippui. Nisät ovat punaiset ja turpeat. Vaikuttaa siis aika selvältä. Toivotaan, että sieltä tulisi monta pikkuista räsylasta <3

Toivotaan, että muistan vielä myöhemmin tällä viikolla kirjoitella. Olisi paljon kerrottavaa: mm. Rakeen eläinnäyttelijä kurssista (jossa on sattumoisin tuttujakin!) ja siitä kuinka Viimalla menee sielä agilityssä. Ja meidän juoksuttamisista kaverikoirien kanssa. Tässä on ehtiny tapahtua jo vaikka ja mitä!