Kaikki muut pennut paitsi piskuinen Hehku ovat ylittäneet nyt 1,5kg. Huh, kyllä ne kasvaa niin nopeasti, kun välillä tuntuu että vastahan nuo syntyi. Välillä taas sitä pohtii, että millaista sitä olikaan ennen kuin pennut oli täällä. Tuntuu ettei sitä aikaa tahdo edes muistaa kunnolla. Tulee olemaan outoa kun lapsoset lähtevät omiin koteihinsa. Tulee kovin hiljaista.

Ei onneksi pitkäksi aikaa! Kide oli jälleen nostanut painoa, nyt yli 200g viikossa. Se painaa jo melkein kilon enemmän kuin normaalisti ja vielä kolme viikkoa olisi kantoaikaa jäljellä. Melkein hirvittää, että montako vekaraa se meinaa pyöräyttää! Neljässäkin oli jo kova työ...

Hehkua käytiin tänään katsomassa ja täytyy sanoa, että vaikutti eri mukavalta ja ihastuttavalta perheeltä, johon pikkuneiti pääsisi. Etäisyys toki harmittaa vähän, kun olisi ollut hauska, jos neiti olisi jäänyt lähelle, kun on sen verta tärkeäksi tullut. Kun ei tuo isäkään oikein taivu ajatukseen, että pikkuinen olisi tähän talouteen jäänyt. Enkä tiedä olisiko omakaan aika ihan oikeasti sille riittänyt, kun nuo Kippanan pennut syntyy niin nopeasti muiden pentujen lähdön jälkeen ja onhan tässä paljon muutakin juuri nyt meneillään.

Sitten alkaakin koko prosessi alusta. Toki koska kasvattaja on eri kuin Raksun kohdalla, pitää pelisäännöt jälleen katsoa yhdessä lävitse ja yrittää luovia molempia tyydyttäviä ratkaisuja. Mutta toivon, että tämä pentue on osoittanut, että saan aikaan hyvää vaikka ehkä toimin toisin, kuin suurin osa kissapiireissä toimisi. Itse olen lähtökohtaisesti ajatellut niin pentujen, kuin tulevien omistajien parasta ja pyrkinyt totuttamaan lapsoset vähän kaikkeen. Tästä on kehuja tullutkin useammasta suunnasta, sillä kaikki neljä ovat rohkeita, sosiaalisia eivätkä vähästä hätkähdä tai stressaannu. Uskon vakaasti, että tulevat pennut sitten olemaan ihan vain kotona, näyttely reissaajia tai jopa harrastuskissoja - niin niissä on jokaisessa suuri potentiaali! Ja toivon tosiaan, että jokainen perhe osaa ottaa siitä kaiken irti.

Täytyy myöntää, että tänään kuvia ottaessa meinasi mennä kyllä päreet aivan totaalisesti varsinkin Siriuksen (Valo) kanssa! Tyttö oli aivan mahdoton, eikä pysynyt sekuntiakaan paikoillaan - joten kaikki kuvat on otettu vauhdista. Pepsillä (Sysi) oli melkein sama ongelma, mutta maltoi edes pieniä pätkiä. Yhteistyökykyisimpiä olivat - yllätys yllätys - Kassu (Kajo) ja Hehku.

IMG_4313.jpg
Pepsi, 11vkoa

IMG_4352.jpg
Sirius, 11vkoa

IMG_4335.jpg
Kassu, 11vkoa

IMG_4306.jpg
Hehku, 11 vkoa

Tänään Viiman agilityn vapaatreeni meni paljolti hyppyihin, eikä neiti oikein putkeen uskaltanut mennä. Joten ei kun vain lisää työstämään tuota treenausintoa ja itsevarmuutta. Kehitystä on näkynyt koko ajan, joten vaikka joskus tuntuu ettei etene mihinkään suuntaan, pitää muistaa katsoa aiempiin hetkiin, kun koira kulki häntä koipien välissä, eikä tehnyt mitään. Kyllä Viimasta vielä treenikoira leivotaan!