Nyt ne ovat täällä! <3
Kiteen lapset syntyivät tänään, eli päivää laskettua aikaa myöhemmin. Synnytys sujui hyvin, eikä Kide tarvinnut apua missään vaiheessa, vaan hoiti homman itsenäisesti alusta loppuun. Itse en tosin saanut lähteä mihinkään (maanantai illasta lähtien Kide ollut todella läheisriippuvainen ja hyvä, että on vessassa saanut käydä!), tai neiti alkoi heti huudella perään ja ravata levottomasti ympäri huonetta. Mutta erittäin hyvä emo tämä neiti <3

Ensin syntyi pienen pieni typykkä, painoa 71g. Toisena tuli tyttö lapsonen, joka huusi kurkku suorana jo ennen kuin pää oli kokonaan ulkona. Tämä vesseli painoi 107g ja onkin pennuista isoin. Kolmas pentu olikin terhakka poika, painoa 101g.

Sitten kävi se surullinen asia, joka jokaiselle joka enemmän on kasvatuksen kanssa tekemisissä tulee eteen joskus. Neljäs pentu syntyi elossa, mutta kyvyttömänä jatkamaan elämää, joten se täytyi päästää kärsimyksistä ja lähettää taivaaseen. Se on aina ikävää ja surullista. Itse olen pyrkinyt siihen ajatukseen, että niin vain joskus käy ja sille ei mahda mitään.

Omaksi onnekseni kyseessä ei ollut viimeinen pentu vaan saatiin iloita vielä yhdestä pojasta. Tämä yksilö oli gramman painavampi kuin veljensä, eli 102g.

Eli näillä näkymin käy niinkin hauskasti, että meillä on jälleen tasainen nelikko, ellei Kide nyt päätä tässä vääntää vielä yhtä pentua, mutta näillä näkymin uskoisin, että kaikki ovat jo syntyneet. Katsotaan olenko oikeassa vaiko väärässä ;)

Joten tässä ovat:  Mahla, Pihla, Naava ja Käpy<3<3<3<3 tyytyväisen äitinsä kanssa

bild%203%20%282%29.jpg

p.s. Ainiin... Arvatkaa kuka aloitti kiiman. Mä annan vihjeen, se on kirjava, hoikka ja se vasta "pääsi pennuista eroon".