Nyt ne sitten lähti. Viimeinenkin pentu lähti uuteen kotiinsa tänään. Eilen lähti kolme muuta. Ensimmäinen lähti perjantai aamupäivästä, kaksi muuta lähti illalla sen jälkeen kun olimme olleet Visiolla kuvauksissa.

Olihan se harmillista, ettei kuvauksiin saatu kaikkia neljää, mutta muuten kuvaukset sujuivat erinomaisen hyvin ja ne ilmestynee sitten jossain välissä (ehkä) tännekin ihailtavaiksi.

Täytyy myöntää, että olen suuresti yllättynyt siitä, kuinka paljon pentujen sossutus sai myönteistä palautetta jo näin lyhyessä ajassa. Kassun hakijat kiittelivät jo hakiessaan siitä, kuinka ihana heistä on, että pentu ei pelkää ja kertoi, että heidän edellinen kissansa oli haettaessa viihtynyt parhaiten sohvan alla.

Toiset kehut sain heti jo tänään, kun Siriuksen perhe kiitteli siitä kuinka "valmis" pikkuinen heillä on. Kehut saavat lämpimän olon, koska tuntuu, että on onnistunut pyrkimyksissään. En vain odottanut, että ihmiset tosiaan huomaisivat sen jo näinkin nopeasti. Joten se jos mikä on parhain tulos jonka olisin voinut toivoa saavani! Ja näin ollen tämä "kissanpentujen kasvattaminen kuin koiranpennun" -testini, oli menestys jo nyt. :)

Raksu alkoi vasta äskettäin hiukan itkeskellä, mutta on muuten ollut tyynen rauhallinen siitä, että hänen lapsensa viedään yksi kerrallaan maailmalle ja uuteen kotiinsa. Reipas neitokainen joka tilanteessa.

Kide sen sijaan on ollut hyvin pahantuulinen, kun tuolle on joutunut laittamaan puvun päälle. Totuteltu jo pidemmän aikaan, mutta nyt jätetty sille sitä koko ajan vain pidemmäksi ja pidemmäksi aikaa. Eikä Kide oikein arvosta. Kiteellähän on siis B-veriryhmä ja Nuutti on A-veriryhmän uros, jolloin pennuissa voi olla kumpaakin (ja harvinaista AB-veriryhmää), joka tarkoittaa sitä, etteivät pennut saa imeä Kiteestä maitoa ensimmäiseen 16h. Siksi siis puku. Ja synnytys lähestyy koko ajan, enää  muutamia päiviä niin talossa on taas minitassuja <3 Tällä kertaa vain Raggareita Norskien sijaan.

Ja tähän loppuun kyllä ihan pakko hehkuttaa Viimaa! <33 Neidillä oli viimeinen toko tunti ja se teki koko puolituntia töitä innokkaasti (toki oli tauot, tietty ;D) ja tehtiin ihan mielettömiä suorituksia liikkeesä maahanmenon sekä maahanmenosta istumaannousun kanssa. Saatiin myös parannettua sen sivullaoloasentoa. Neiti oli kyllä ihan älyttömän pätevä ja hieno! <3