Pennut kävi harjoittelemassa autossa oleskelua tänään, kun haettiin karvakorvien pakasteet. Alkuun pikkuiset olivat todella rauhallisia, mutta sitten alkoi jo vähän huudatuttaa. Takasinpäin tultaessa huudettiin jo melko paljonkin, mutta kun käden laittoi kantolaukkuun niin pennut rauhoitui.

Pikkuset ovat alkaneet käyttää jo isoa hiekkalaatikkoa, ainakin enimmäkseen. Pikkulaatikolle ei ole kauheasti enää ollut käyttöä ja Naava hyppäsi ensimmäistä kertaa alas sängyltä kiivettyään sinne (satuin näkemään, olisin kyllä nostanut vielä alas). Nopeita liikkeissään pikku vintiöt. Jalkojen kimppuunkin on alettu jo hyökkäillä ja Käpy sekä Naava syövät itsenäisesti ja hyvin kiinteää ruokaa. Naavalle maistuvat jopa nappulat. Pihka on vielä hyvin epäluuloinen monen ruuan suhteen, liha maistunut parhaiten tähän mennessä, muita lähinnä syljeksii ulos suusta.

Pikkuiset on todella reippaita ja tukivat maailmaa kiinnostuneena. Piakkoin voidaan aloitella tutustumaan suureen maailmaan ja päästään pentujen kanssa juoksentelemaan pitkin asuntoa (valvotusti koska remppa ja loput koirat joihin ei vielä olla tutustutu).

Koiria kohtaan pennut suhtautuu todella hyvin. Hallaa väistävät kun poika niin ilmaisee ja Viiman tassuilla leikkivät ja kehon yli kiipeilevät. Naava on parikertaa mennyt nukkumaan Viiman päänviereen <3

IMG_4894.jpg