Pennuilla tuli neljä viikkoa täyteen eilen <3
Ovat kasvaneet hurjasti ja kaikki ovat jo ylittäneet puolikiloa. Huonemuutto sujui ongelmitta ja pennut ovatkin tutkineet ympäristöään innokkaasti, nyt kun kukaan ei enää pysy laatikossaan. Maailma on niin kiinnostava paikka, ettei malta enää! Hiekkalaatikkoa ovat alkaneet käyttää hienosti, enkä ole yhtäkään vahinkoa nähnyt.

Kide -äiti leikittää pentuja välistä ja jos joku eksyy porukasta ja alkaa itkeskellä, menee Kide nopeasti paikalle kurnaten rauhoittelevasti. Pentujen omatkin leikit ovat muuttuneet riehakkaammiksi, vaikka ainakin vielä ovat huomattavasti rauhallisempia kuin norskit olivat samanikäisinä. Käpy on rajuin leikkijä ja puree sisaruksiaan monesti päivässä niin lujaa, että ne itkee.

Nämä lapsukaiset ovat kyllä ihanan hellyyden kipeitä. Istahtaa lattialle, niin pian ovat kaikki siinä kellimässä ja rapsuteltavana. Ihania tapauksia todellakin!

Ruoka on maistunut hyvin, edelleen Naava on se joka ensimmäisenä kupille tulee ja viimeisenä siltä lähtee, mutta ainakin kaikkien painot ovat tosiaan nousseet hienosti.

IMG_4788.jpg
Pihka neiti, 4vkoa

IMG_4807.jpg
Naava - boheemi herra, 4vkoa

IMG_4793.jpg
Käpy poika, 4vkoa

ps. Arvatkaa kenellä on uusi kiima ;) Kirjava ystäväisemme ei selvästikään ole saanut tarpeekseen ensimmäisestä vauva erästä ja nyt Kiteen vauvat ovat saaneet aikaan uuden vauvabuumin x)
No ei vaineskaan. Sekä Kiteellä, että Rakeella on normaalistikin kuukauden välein kiima, joten se oli jo odotettavissakin. Varsinkin kun reagoi niin voimakkaasti Niinaan viime sunnuntaina (Niinalla oli kolli kyläilemässä kotonaan).