Nyt on kaikille pennuille paino tuplaantunut! Toki vähän myöhässä, kun yleisesti ottaen pennut ovat tuplanneet painonsa viikon ikäisinä. Meillä painot tuplaantuivat vasta eilen aamusta. Eli viikon ja 3 päivän ikäisenä. Tällä hetkellä ollaan kuitenkin tyytyväisiä aina kun paino nousee, se on pääasia.
Nyt on myös silmät alkaneet aueta! Yllättävää kyllä, muutoin hiukan jälkijunassa pysyvä Käpy on se joka on ensimmäisenä alkanut aukomaan silmiään. Pihkalla on aavistuksen raollaan, mutta valokuvasta sitä ei vielä erota lainkaan, Naava ei ole vielä raotellut silmiään, mutta eiköhän sekin pian.

IMG_8308.jpg

Tänään oli muuten huomattavasti helpompi jo nousta ylös. Joskin huomasin, että ilmeisesti on helpompaa nousta vasta kymmeneltä kuin jo kuudelta, vaikka menisi yhtä paljon aikaisemmin nukkumaan. Mikä on siis sinänsä epäloogista, kun normaalisti kuitenkin herään kuudelta o.O En tiedä mistä tämä, mutta ilmeisesti on helpompi valvoa kahteen ja mennä sitten nukkumaan ja herätä kuudelta syöttämään ja sitten nukkua vielä vähän lisää ja nousta kymmeneltä. Koska oli huomattavasti vaikeampaa mennä nukkumaan kymmeneltä, nousta kahdelta syöttämään ja sitten kuudelta nousta ylös. No, nyt mennään näin sillon kun vain pystyn, niin jaksan tehdä sitten koirienkin kanssa asioita.

Halla kävi perjantaina jälleen osteopaatilla ja niska sekä selkä olivat jo parempia. Myös mielentila oli Kaperlasta parempi ja täytyy myöntää, että olen samaa mieltä. Halla on paljon rauhallisempi ollut hoitojen jälkeen ja ei kiihdy yhtä herkästi. Myös suurinosa rähinöistä jää rähisemättä tai vain varoitus murinan tasolle, Halla jopa väistelee Danya joka sille välistä ärhentelee. Nyt oli kuitenkin liukkaat kelit saaneet takapään jumiin, meillä kun liukastellaan pahasti. Niin minä kuin koiratkin. Viima raukka menee nurin vähän väliä pitkine koipineen - oikein Bambi jäällä efekti. Onneksi vähitellen maa tulee esiin ja päästään kunnolla kevään suuntaan. En malttaisi millään odottaa kesää <3