Tänään aloitettiin Eläinnäyttelijä jatko kurssi. Menin Hallan kanssa, sillä ihan kaikille ei sopinut ajatus siitä, että kissa tulisi kurssille. Ei kellään mitään kissoja vastaan ollut, vaan ihmisiä jännitti oman koiran käytös. Mikä on täysin ymmärrettävää. Jotta kurssi on kaikille mukava, mahdollisimman stressitön ja kaikilla on hauskaa, niin otin sitten Hallan. Toki liittyyhän asiaan myös turvallisuus syy. Mikäli joku kovasti jännittää koiransa toimintaa ja tarkoitus olisi että lemmikki pystyy ainakin jossain vaiheessa olla vapaana, voisi tällainen jännitys aiheuttaa vaaratilanteita.

Kurrsilla olisi tarkoitus - ette ikinä arvaa! - *rumpujen pärinää* TEHDÄ NÄYTELMÄ! Jonka siis koirat esittävät. Idea on aivan LOISTAVA! Ja olen todella innostunut tästä. Vielä ei tiedetä, saadaanko todella näytelmästä esityskelpoista, mutta toivoa todella sopii, sillä se olisi todella hauskaa.

Tällä hetkellä on roolit jo jaettu ja hiukan alettu rakentaa sitä, millaiseksi näytelmä muodostuisi. Jokaisella koiralla (koska nyt tällä kurssilla on vain koiria), on oma tehtävänsä ja omanlainen paikkansa näytelmässä, jonka aihetta en aio vielä paljastaa. Se olkoon salaisuus ja pysyköön jännityksen aiheena vielä jonkin aikaa ;)

Tulee melkoisen paljon opittavaa koirille ja paljon ketjuttamista - mikä on oikeastaan kurssin aihe ja idea. Jännityksellä odotan mitä kokonaisuudesta todella tulee. Varmasti tulee ainakin olemaan hauskaa!

Tällaisia kursseja on suunniteltu tulevan lisää ja suosittelen ihan mielettömästi. Sekä Halla, että Rae ovat käyneet Eläinnäyttelijä kurssin ja viikonloppuna myös Kide pentuineen pääsee kurssille. Kyseisellä kurssilla on vielä tilaa (joten jos kiinnostuit niin kipin kapin ilmoittautumaan! http://www.koirakouluvisio.com/elainnayttelijakoulu.html) ja lisääkin kursseja samasta aiheesta on kyllä tulossa, yksi alkaa lokakuussa. Kurssilla on ollut paljon erilaisia eläimiä mm. lammas, hevosia, poneja, kani ja tietenkin koiria sekä Rae.

Raksun lapsosista mahdollisesti ainakin kaksi saattaisi osallistua kyseiselle kurssille. Se olisi aika mahtavaa. Vielä mahtavampaa olisi, kun saisimme sitten kasaan kissaryhmän tuota kakkos kurssia varten. Ajatella, jos kissat pääsisivät myös esittämään näytelmän. Siinä vasta olisikin ihmisillä ihmettelemistä.

Luulenpa, että jo tämä, että koirat esittävät näytelmän on ihmisistä aika mieletöntä ja herättää ihmetystä, sekä ihastusta. En malta odottaa, että prokkis saadaan kunnolla käyntiin!