Näyttelyissä sujui hienosti. Oltiin Vermossa ja oli kyllä aika voittaja fiilis, kun Pepsi ekaa kertaa näyttelyssä ja niin rento kuin olla ja voi. Riia raasu stressasi kyllä, mutta alkoi loppu vaiheilla jo syömään ja nukkumaan. Mikä oli hyvä asia.
Pepsi sai Ex1 ja samoin sekä Riia että Rae, jolloin Rae myös valmistui championiksi (apua!).
Riia pääsi nominointiin, muttei kuitenkaan paneeliin. Sinne meni sen sijaan piskuinen Turkkilainen Angora. Omasta mielestäni Riia oli kehittynyt tosi paljon viime näkemästä ja Pepsi oli ihan jättiläinen jo. Ohi kulkijat luuli sitä aikuiseksi, joskin enempi ilmeisesti käytöksen perusteella kun olivat kuulema selitelleet, että sitten kun ne tottuvat ne vain nukkuvat niin kuin tuo. Eli todella hyvin meni Pepsin ekaksi kerraksi.
Ja ylipäätään meni kyllä upeasti. Ja tuomarit tykkäsivät kisuista. Ei sillä, että missikisat itselleni tärkeitä olisi, mutta kun niissä nyt kerran tulee käytyä niin onhan se kiva, jos tulee menestystäkin. Kasvattajatkin iloitsevat siitä.

Eilen valmistelin - jälleen kerran reilusti myöhässä - Raetta näyttelyyn ja pesin sitten koko konkkaronkan. Enemmän tai vähemmän. Pentujen kohdalla tein niin, että laitoin veden valumaan ja ruokin niitä kädestä istuttaen ne pesutuolille. Vähitellen liikutin vettä lähemmäksi, aina niin että pentu jatkoi syömistään. Jos lopetti, pysähdyin justiinsa siihen ja odotin, että pikkuinen rentoutui ja alkoi taas syömään. Käpy ja Naava söi vielä silloinkin kun levitin shampoot turkille ja huuhtelin poijes. Pihka oli säikympi ja sen kanssa päästiin vain pikkuisen kastautumaan hännänpäästä ja sain silitellä sitä märällä kädellä. Pihkan pesu jäänee siis vielä toiseen kertaan. Tai ainakin näin kokonais valtainen.

Että seuraavaa näyttelyä odotellessa, ehkä Kidekin olisi jo näyttely kunnossa - mitä kyllä rohkenen suuresti epäillä. Yhtä kaikki, ensi kerralla näyttelyyn mennään Hämeenlinnaan. Sinne olisi tulossa ainakin Pepsi ja Sirius ja mahdollisesti jopa Kassu. Se olisi ihan mahtavaa, kun ei Kassua ole päässyt vielä näkemään vaikka muut onkin.