Ensi viikon perjantaina lapsoset olisivat valmiita muuttamaan uuteen kotiin, sillä silloin Ninna tulee suomeen ja allekirjottelemaan paperit. Samaan aikaan odotan sitä ja toivon, ettei se päivä koittaisi lainkaan.

Nyt on rokotukset annettu, tytöt rääkäisi niin pahasti, että lääkärikin säikähti. Sirut annettu ja pennut madotettu useampaan otteeseen. Pentupakkauksetkin haettiin perjantaina, joten alkaa olla viittä vailla valmiita uusiin koteihin nämä kaikki.

En tosin ole itse varma siitä, onko Hehkun koti vielä varmistunut lopullisesti. Mutta eiköhän neitikin kodin saa <3 Niin herttainen ja kaunis lapsi on.

Toivottavasti kukaan uusisita omistajista ei tulisi ennen kuutta hakemaan, sillä näin ehdittäisiin pikkuisista ottaa vielä valokuvat (kunnolliset sellaiset ihan kuvaajalla!) ennen kuin ne lähtevät. Ajattelin myös kysäistä lähelle jäävien uusilta omistajilta, mikäli heihin saadaan ottaa yhteyttä, jos sopivaa keikkaa pukkaisi.

Vielä en kuitenkaan itse pääse keskittymään omiin lemmikkeihini täysin, koska Kippanan laskettuaika lähestyy yhtä hurjaa vauhtia. Pentujen kuuluisi syntyä 21.3, eikä siihen ole paljoa pidempi aika kuin siihen, että ensimmäinen erä lähtee maailmalle. Jännittävää kaikin puolin siis. Vähän jännittää myös se, miten saadaan Niinan kanssa asiat sujumaan. Niinalla kun on se bakteerikammo ja itse taas puoltaisin sosialistamista ja haluaisin pikkuisten kanssa kulkea. Saa nähdä miten käy.

Halla saa alkaa taas aksaamaan ensi viikolla, joten Viiman aksakokeilut taitaa loppua tänä sunnuntaina. Mikäli agin vapaaharkat tosiaan on sunnuntaina? o.O Ainakaan en ole tietoinen mistään siirrosta.

Viima onnistui tänään taas juoksennellessaan saamaan jalkaansa haavan, tällä kertaa se oli liinassa ja oikeastaan nimenomaan liinassaolo aiheutti vaaratilanteen. Kyllä se huusi kuin pistetty sika ja heti oltiin kaikki tutkimassa, että eihän mikään mennyt poikkia. Hetkeä myöhemmin se juoskenteli taas. Vekki oli tullut jalkaan. :(
Oi kumpa asuisi siellä keskellä metsää/peltoja what ever... Ei naapureita missään. Sitä tällä hetkellä kaipaisi.