Kolmikko voi hyvin, pennuista Naava on ylittänyt jo 800g ja Käpy sekä Pihka tulevat hiukan perästä. Nyt on opittu käyttämään hyvin myös hammaskalustoa. Pienet hiiret pennut söivät lähes kokonaan (Pihkalta jäi kallo jäljelle), sydämiä ja koknaista kivipiiraa ovat myös syöneet hyvällä ruokahalulla ja narskutelleet itse paloiksi. Nappuloita syö edelleen vain Naava, tai ainakaan en ole nähnyt kenenkään muun syövän niitä - vaikka eihän se oikeastaan mitään kerro.

Tänään käytiin ensimmäistä kertaa kyläilemässä. Paikaksi valikoitui toki sellainen, missä ei ole omia lemmikkejä lainkaan ja missä ei ainakaan tasaiseen tahtiin käy muita lemmikkejä ja sielä ei ole koskaan käynyt kissoja.
Yllätyksenä uteliaimmaksi ja rohkeimmaksi tutustujaksi osoittautui Käpy. Se tepsutti jo vaikka kuinka pitkällä, silloinkin kun Naava ja Pihka olivat vielä kopassa.
Pennut ottivat vierailun hyvin rauhallisesti, pikkuiset olivat aluksi todella jännittyneitä ja kävivät varovasti eteenpäin. Hetken kuluttua ne olivat hyvin aktiivisia ja kiinnostuneita - joskin täytyy myöntää, että tämä pentue on TODELLA rauhallinen - kävellen ympäri asuntoa ja tutkien paikkoja. Rae ja Kide olivat kumpikin mukana (Kide jännittää aavistuksen vieraita paikkoja ja toivoin, että Rakeen rentous auttaisi pentujakin) ja ottivat asian tyynesti, kunnes pennut alkoivat olla liian rohkeita äipän mielestä, siinä vaiheessa alkoi jo kitinä ja pennut tulivat tottelevaisesti äidin luokse uudelleen ja uudelleen.

Jossain vaiheessa pennut väsähtivät ja menivät nukkumaan. Ihan mahtavia pikkuisia <3
Täytyy vielä hehkuttaa sitäkin, että otin kosketuskepin mukaan ja naksuttelin Kiteelle. No eikös Naava tallustele paikalle ja tule töppäämään nenänsä palluraan. Innostuneena sitten naksautan ja annan herkun JA SE SÖI SEN! :D Ja sitten tehtiin sama uudestaan ja uudestaan. Naava hiffasi todella nopeasti mistä oli kyse. Ihan mahtava pikkuinen, ensimmäinen uros puoleinen pentu mistään pentueesta johon olen ihastunut todella palavasti.

Automatkalla sinne ja takaisin ei kuulunut lainkaan kitinää, joten ensimmäinen autoilu harjoitus teki selvästi hyvää. Pennut olivat autossa täysin rauhallisia ja takaisintullessa melkein nukuttiin. Ihana porukka kyllä <3

IMG_4906.jpg
Pihka, 6vkoa

IMG_4958.jpg
Naava, 6vkoa

IMG_4945.jpg
Käpy, 6vkoa