Kiteellä on VIHDOIN laskeutunut jonkinverran maitoa. Pulloruokintaa ei voi lopettaa kokonaan, mutta tukiruokintaa voi antaa harvemmin nyt kuin korvike ei ole ainoa maidonlähde. Tai kaipa nuo sai jonkin verran aikaisemminkin, mutta nyt painot lähteneet niin isoon nousuun, että maitoa on väkisin enemmän kuin aikaisemmin. Plus - nisiä kokeillessa löytyy kolme, jotka ovat sen oloisia, että niissä jotakin oikeasti on!

Kaksiviikkoisiksi on jo kasvettu, silmät ovat kokonaan kaikilla auki ja pieniä leikin alkeitakin saattaa jo nähdä, kun alkaa pentuja seurailemaan laatikon reunalla. Pahvilaatikkokin vaihtui isompaan pentulootaan, eikä mamma ollut tällä kertaa moksiskaan. Se on antanut niiden olla nyt hienosti juuri oikeassa paikassa, eli pentulaatikossa lattialla (aiemmin Kide siirsi pentuja heti, jos nostin ne omalta sängyltäni pois, siksi pidin niitä pahvilaatikossa sängylläni, seinää vasten tietenkin, ettei mihinkään tipahda)! Joten voisi sanoa, että ollaan jo paljon paremmalla puolella.

Kaikki kolme painavat jo yli 300g, mikä on meille jo iso saavutus. Olen iloinen, kun lapsoset vaikuttavat hyväkuntoisilta ja pirteiltä. Käsittelyyn on totuttu jo niin hyvin, että pennut tuskin sanovat mitään kun pikkuisia nostaa syliin ja yrittävät kyllä imeä ihan kaikkialta maitoa, jos pentulaatikkoon laittaa käden tai siellä istuu.

Täytyy myöntää, että ehdin jo jonkunverran tottua pätkittäiseen nukkumiseen ja nyt nukun sitten tosi levottomasti, kun olen saanut nukkua pari yötä vähän pidempään. Ilman päikkäreitä en ole selviytynyt vielä kovinkaan montaa päivää.

IMG_4555.jpg
"Pihka" 2 vkoa

IMG_4531.jpg
"Naava" 2 vkoa

IMG_4543.jpg
Käpy 2vkoa