Meillä on täällä menossa huoneremontti - oikeastaan ollut jo pitemmän aikaa, mutta nyt se koskee sitten varsinaisesti minua ja minun lemmikkejäni. Elikkä pääsemme siirtymään isompaan huoneeseen, jotta kisuilla olisi enemmän omaa tilaa vapaasti käytettävissä ja kaikki mahtuisi yöllä toivottavasti nukkumaan samaan tilaan, vaikka kissoilla ralli olisikin.
Tästä syystä monet päivitykset ovat jääneet tekemättä.

Ensinnäkin: Minulla on oikeasti kaksi vasenta jalkaa agilityssä! Herran pieksut että osaa olla vaikeaa kääntyä oikeaan suuntaan - varsinkin valssatessa. Varpaatkin sojottaa mihin haluavat ja kädet huitoo joka suuntaan. Viimeksi treeneissä Halla veti yllättävänkin hyvin ja varsinkin 2 on 2 off -treeni meni kivasti. Edellinen treeni oli toki parempi, mutta nytkin oli treeneissä paljon hyvää ja koko ajan tuntuu toimivan Halla agissakin paremmin - vaikka edelleen välistä kuumuu.

Toinen asia: Pennut alkoivat syömään kiinteää! Vihdoin ja viimein. Nythän pikkuiset ovatkin syöneet kiinteää jo kohta viikon. Ja pikkuiset ovatkin hyviä syömään. Naava on kaikkein ahnein koko porukasta ja syö parhaiten, mikä näkyy kasvussa sillä Naava on kasvattanut eroa Kävyn ja Pihkan välillä. Pihka kasvaa tasaisesti ja Käpy sen sijaan teke eihme hyppyjä. Ensin se jää Pihkasta jälkeen ja sitten spurttaa ohi. Se tuntuu olevan joka päiväinen traditio Käpy-pojalla, josta muuten tuli jo ensimmäistä kyselyä. Tässä vaiheessa muistutankin, että nämäkin ovat sijoituskissan pentuja, joten ottakaapa yhteyttä kasvattajaan kun kyselette pentujen hankkimisesta. Niina olikin pienokaisia tänään katsastamassa.
bild%20%282%29.jpg
(Jaahas... Tämä on taas tällainen käännös arvoitus... Miksihän ihmeessä tämä sivu kääntelee näitä kuvia. Koneella tämä on aivan oikein päin... )

Pennut ovat alkaneet leikkiä jo keskenään ja hiekkikseenkin totutellaan, yhden kerran on tullut joltakin vahinko laatikon ulkopuolelle, mutta taitaa Kide vielä enimmäkseen siivoilla pentujen jälkiä.
Naavasta on tullut se pentueen uteliain - tuo kun tuntuu tulevan pentulaatikosta useamman kerran päivässä pois. Vielä ei kyllä ole keksinyt miten pääsisi takaisin ja laitettiin rampiksi tyyny.

Kide on myös tutustuttanut pentuja maailmaan, sillä välillä kaikki pennut on kannettu ulos pentulaatikosta kiipeilypuun pesään (joka on nostettu lattiatasolle jo Rakeen pentujen aikana). Tämä tapahtunut tällä viikolla kahdesti. Toki kissoille on luonnollista myös vaihdella pesää, joten kyse voi olla tästä - ja luultavasti onkin.

Eli kiteytettynä, täällä voidaan hyvin ja ollaan jo kohta puolikiloisia <3
IMG_4706.jpg
Pihka, 3vkoa

IMG_4685.jpg
Naava, 3vkoa

IMG_4696.jpg
Käpy, 3vkoa