Todella kiva päivä takana, se täytyy kyllä sanoa. Pennut olivat rentoja ja rauhallisia koirakoulun tiloissa, silloinkin kun koirat haukkuivat ja äiskää jännitti. Itseasiassa Kide oli huomattavasti jännittyneempi kuin pentunsa ja pikkuiset eivät välittäneet valjaistakaan paljoakaan, saadessaan tassutella ympäri huonetta.

Valitettavasti keskityin niin paljon rennon tunnelman luomiseen ja hyvään treenifiilikseen, enkä siksi saanut otettua kuvia. Vaikka kännykkälaatuisihan nekin olisivat olleet.

Kaikeksi onneksi Kidekin rentoutui sitten - heti kun valjaat oli otettu pois (koirat siirtyi isompaan tilaan ja jäätiin keskenämme pikkutilaan, ei sitä muuten olisi uskaltanut pitää ilman valjaita). Siltä seisomalta se oli valmis tekemään hommia, vaikka oli stressannut ja jännittänyt koko päivän. On se vaan mahtava kisu <3, vaikka stressaakin herkemmin kuin Raksu.
Kide ei missään vaiheessa ole ollut se rohkea ja suinpäin mukaan tuleva kisu. Vaan aavistuksen varautunut ja empivä, mutta silti se on pitänyt kyllä aina naksuttelusta ja kaikeksi onneksi ollut melko ahne. Hitaasti mutta varmasti sekin tuntuu tottuvan erilaisiin tilanteisiin ja Kide palkkautuu kyllä tosi hyvin myös sosialisella palkalla. Sitä käytettiinkin monissa tilanteissa tänään.

Sosialinen palkka on kyllä ollut pelastus myös Viiman kohdalla, kun leikkiminen tai namit eivät tunnu kelpaavan, niin rapsuttelu on saanut rennommaksi ja joskus nauttimaan tilanteesta. Hyvä palkkaamismuoto silloin, kun ei meinaa muut toimia, mikäli oma lemmikki vain siitä pitää.